Vertederende grafkistjes voor kinderen

Sinds enige tijd is er een bijzondere collectie grafkistjes op de markt. In haar atelier, genoemd naar dochter Anandi, beschildert Hennie Mestrum met veel liefde en toewijding grafkistjes voor kinderen.
In haar werk probeert ze zoveel mogelijk een gevoel tot uiting te brengen. Geen complete afbeeldingen, maar ruimte te laten voor eigen fantasie waaraan men zelf invulling kan geven. Een grafkistje dat vertedering, troost, ontroering of bescherming uitstraalt kan het afscheid ‘mooier’ en persoonlijker maken. De ontwerpen zoals te zien zijn op grafkistenatelier.nl zijn beschilderd met acrylverf.

De beschildering is opgebouwd uit vele transparante laagjes, details zijn aangebracht in verschillende tinten mat goud. Hierdoor krijgt het geheel iets magisch en breekbaars.

Kistje op zicht

Atelier Anandi levert kistjes in heel Nederland, en in overleg mag een kistje zelfs ‘op zicht’ meegenomen worden. Kiest men uiteindelijk niet voor het kistje dan mag het gewoon weer terug. Hiermee biedt Atelier Anandi de mogelijkheid om in alle rust te kiezen zodat men later wellicht met een glimlach terug denkt aan het afscheid.
Een bidprentje met daarop een mooie detailfoto en een beschildert herinneringsdoosje behoren tevens tot de mogelijkheden.

Speciale wensen

Zijn er speciale wensen? In overleg is er veel mogelijk maar de beschikbare tijd speelt hierbij een grote rol.
De grafkistjes zoals ze te zien zijn op de website, zijn binnen 24 uur leverbaar.
Uiteraard is het door het handwerk nooit een exacte kopie, maar het grafkistje zal altijd minstens zo mooi zijn, en uniek!
Tot slot de prijs; in vergelijking met de ‘standaard’ kistjes betaalt u voor een kistje uit deze bijzondere collectie ongeveer 250 euro meer.

Contactgegevens

Wil je meer weten over de mogelijkheden dan kun je contact opnemen met je uitvaartondernemer of rechtstreeks met:
Atelier Anandi
Hennie Mestrum
Telefoon 06 – 20147726

Meer informatie

Kisten en mandjes
Hoe gaat een begrafenis?
Hoe gaat een crematie?
Wat komt er kijken bij de uitvaart?
Gedenkmonumenten – Welke zijn er?
Eigen graf of algemeen graf

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com