Twee koffertjes vol mama

Twee koffertjes vol mamaNatacha is 31 jaar als ze te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. Haar allereerste gedachte gaat uit naar haar kinderen: hoe moet dat met hen als ik er niet meer ben? Haar zoon Simon is op dat moment 3,5 jaar, haar dochtertje Marie 4 maanden. De wil om haar kinderen te zien opgroeien, is zo sterk dat Natacha de strijd moedig aanvat. Wat volgt is een lang gevecht tegen een vreselijke ziekte, maar haar levenskracht en optimisme houden haar overeind. Ze krijgt daarbij enorm veel steun van haar familie, zussen en broer, met wie ze een bijzonder sterke band heeft.

Natacha heeft de strijd voor haar leven verloren op 21 juli 2010. Samen met haar vriendin Rosanne Vandewalle schreef ze voor haar dood haar verhaal neer in Twee koffertjes vol Mama, een aangrijpend testament van haar leven, een blijvende herinnering voor haar kinderen.

Onze mening

Het zal je gebeuren, twee kleine kinderen en zelf een dodelijke ziekte. In dit boek geeft Natacha Ingelbrecht een heel eerlijke kijk gedurende de laatste maanden van haar leven. In deze maanden neemt ze steeds een beertje meer afscheid van allen die haar dierbaar zijn. Hoe bereid je je kinderen hier op voor? Hoe bereid je jezelf voor? En je partner? Onzekerheden, twijfels, angsten en pijn, veel pijn.
Een dappere maar ongelijken strijd. het is moeilijk droog blijven tijdens het lezen van dit verhaal…

Titel Twee koffertjes vol mama
Uitgeverij Uitgeverij van Halewyck
Auteur Natacha Ingelbrecht
ISBN 9789461310194
Prijs 14,95 euro
Bestel online Bol.com

Extra informatie

Rouwboeken