Samenwerking voor uitvaart informatievoorziening

Drie leidende bedrijven binnen de uitvaart informatievoorziening, Afscheidswijzer, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids gaan een samenwerkingsverband aan.

Uniek branche breed platform

De genoemde bedrijven beheren samen een aantal toonaangevende uitgaven en websites. Hiermee bieden ze informatie voor ondernemers en consumenten die zich voorbereiden op hun eigen afscheid van het leven of de uitvaart van een naaste. “Met deze samenwerking willen we een sterk en branche breed platform vormen. Een netwerk waarin eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting voor de consument en de ondernemer centraal staat. Dankzij ons online en offline bereik, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn wij met ons nieuwe samenwerkingsverband de mediapartner bij uitstek binnen de zorg- en uitvaartbranche” aldus Antoine Fonville eigenaar van Uitvaart Internet Diensten (UID).

Wat kan, mag en moet rondom het levenseinde

De samenwerking tussen Afscheidswijzer, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids vormt een uniek platform in de zorg- en uitvaartbranche. Niet alleen voor de consument van belang, maar ook voor bedrijven. Ze bieden een podium aan onder andere gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en goede doelen. Zo wordt er op heldere en duidelijke wijze getoond wat kan, mag en moet rondom het levenseinde, de uitvaart en het gedenken.
Laatste afscheid uit taboesfeer
De drie bedrijven zijn er samen van overtuigd, dat mensen zich het liefst in persoonlijke sfeer willen oriënteren op het onderwerp. Thuis achter de laptop, op de bank met tablet op schoot of door middel van een gedrukt naslagwerk samen aan de keukentafel. Door deze samenwerking wordt in een ieders behoefte voorzien. Samen willen ze het thema ‘overlijden’ verder uit de taboesfeer halen en het denken over het laatste afscheid stimuleren. Een unieke combinatie van informeren en profileren, zowel in drukwerk als online.

Extra informatie

Meer uitvaart- en afscheidsnieuws vind je in ons rouwblog