Prematuurkleding – Kleertjes voor Prematuurtjes

Prematuurkleding – Kleertjes voor Prematuurtjes

Als je kindje te vroeg is geboren is hij een stukje kleiner dan een volgroeid kindje. Hierdoor zullen alle normale babykleertjes hem veel te groot zijn. Natuurlijk wil je dat je kindje mooi wordt opgebaard en in lekkere, passende kleertjes naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht.

Een paar jaar gelden was dit nog niet mogelijk, maar gelukkig is hierin verandering gekomen.

Inmiddels is er een hele collectie met hippe, mooie, vrolijke kleding in heel kleine maatjes. Het kleinste maatje is maat 38, en dit loopt door met de maten: 40, 42, 44 en 47.

Deze laatste is een tussenmaatje voor kindjes die nog net te klein zijn voor de confectiemaat 50/56. Met deze passende kleding kun je kindje in stijl naar zijn laatste rustplaats worden gebracht.

Tip

Van een van onze bezoekers ontvingen we de volgende tip:

Ik las namelijk een stukje van een mevrouw; zij had geen kleertjes kunnen vinden, vandaar dat ik het volgende wil mededelen:
Wij wilden Anouk graag haar eigen kleertjes aangeven, maar die maat hadden we niet. Ik wist ook niet hoe ik daar aan kon komen. Vrienden van mijn ouders hadden gezegd; ga naar een grote speelgoedwinkel (Toys XL, voorheen Toyr R Us) en kijk naar een Baby Born pop, of Baby Born kleertjes of andere poppenkleertjes. Ze hebben daar (Baby born) poppen van 30 cm, 36 cm enz. Wij hebben daar precies gevonden wat we wilden. (ruime keus)

Adressen

Neomaatje
Prematuur.nl

Meer informatie

Alles rondom de uitvaart
Het laatste moment samen…

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com