Onze Engelenkinderen

Onze EngelenkinderenOnze Engelenkinderen is een boek waarin ouders antwoorden krijgen op hun vragen, vanuit de Spirituele wereld! In dit boek gaat het over de Engelenkinderen die maar heel kort bij ons op aarde waren, of zelfs niet verder kwamen dan de moederschoot!
Engelenkinderen zijn hoog spirituele kinderen, waar wij heel veel van kunnen leren.

Ouders, familie, vrienden en kennissen blijven achter met veel verdriet, maar vooral met vragen over het hoé en wáárom van het verlies. Het hoé kan soms door de medische wereld nog wel worden beantwoord, maar de vraag wáárom niet! Daarom is dit boek geschreven.

Met behulp van onze paranormale vermogens, mochten Hans (partner Elyse) en Elyse als medium een doorgeefluik zijn voor de ouders van Engelenkinderen, die meehielpen bij de totstandkoming van dit boek. Zij vertelden hun persoonlijke verhaal en gaven ons foto’s van hun Engelenkindje. Daarna mochten de ouders vragen stellen. Deze vragen hebben we op onze beurt weer gesteld aan de spirituele wereld. De antwoorden uit de Spirituele wereld aan de ouders hebben ze nu op schrift gesteld.

De gegeven antwoorden vanuit de Spirituele wereld zijn natuurlijk ook voor de vele ouders bedoeld, het dit zelfde hebben meegemaakt! De makers van dit boek hopen op deze manier ook een antwoord te kunnen geven op hun vragen.
Natuurlijk is en blijft er het grote verdriet van het verlies van een Engelenkind, maar eindelijk kunnen de ouders nú verder met hun leven zonder schuldgevoelens. Zonder de vraag waarom? Of de vraag, heb ik het wel goed gedaan?

Onze mening

Je bent zwanger… Met de zwangerschapsstick nog in je handen droom je al voorzichtig over hoe je kindje eruit zal zien en wat je allemaal met hem wil gaan doen. Helaas, eindigt je zwangerschap niet in een roze wolk van geluk. Je zwangerschap eindigt in verdriet en een klein, veel te stil maar prachtig, engeltje in je armen. Misschien heeft hij nog even mogen leven? Misschien is hij heel dicht bij je, toen hij nog bij je woonde, gestorven. Alle plannen zijn eensklaps in rook opgegaan. In eerste instantie ben je verstomd door verdriet en vliegen alleen vragen door je hoofd: ‘Waarom?’ ‘Waarom juist hij?’
Je bent niet alleen met deze vragen. Alle ouders stellen ze op het moment dat alles net een beetje anders loopt dan het moment dat je met een gelukzalige glimlach de zwangerschapstest in handen houdt.

Misschien kan het spirituele boek Onze Engelenkinderen je antwoord geven op bepaalde ‘waarom’-vragen. Het geeft antwoord op vragen als: ‘Waarom kiest een zieltje ervoor om terug te gaan?’. Het boek informeert je ook over zieltjes van heel vroege miskramen…
Mogelijk vind je een stukje troost in dit boek of wordt je ‘waarom’-vraag een klein beetje beantwoord.

Titel Onze Engelenkinderen
Uitgeverij Het witte licht
Auteur Elyse Kokx
ISBN 9789078707059
Prijs 26,95 euro
Bestel online Bol.com

Extra informatie

Rouwboeken