Ketting met foto gravure: iemand voor altijd dichtbij je dragen

Afscheid nemen na een verlies is belangrijk. Maar afscheid nemen betekent niet dat je iemand gaat vergeten. Integendeel; je wilt dan juist een herinnering aan iemand levend houden. Samen met Names4ever kun je een tastbare herinnering creëren in de vorm van een ketting met foto gravure.

Wat is een ketting met foto gravure?

Een ketting met foto gravure is een unieke, persoonlijke ketting waarin een foto van een dierbare in de hanger is gegraveerd. De foto wordt IN de hanger gegraveerd waardoor de afbeelding nooit kan vervagen zoals op een foto wel het geval is. Een ketting met foto gravure kan tevens dienen als een uniek, persoonlijk cadeau van onschatbare waarde voor de ontvanger.

Een goede foto selecteren

Als je een ketting met foto gravure laat maken dan is het eerst belangrijk dat je een goede foto selecteert, aangezien deze in het sieraad wordt gegraveerd en je dus geen andere foto meer kunt kiezen zoals bijvoorbeeld in een medaillon. Foto’s die het beste tot hun recht komen op de kettingen zijn portretfoto’s van minimaal 700 x 700 pixels. Heb je de foto niet digitaal? Dan kun je gewoon je foto inscannen en versturen. Heb je een speciale wens of wil je eerst een voorbeeld hebben van hoe het sieraad eruit komt te zien? Dan kunt u contact opnemen met de vriendelijke en behulpzame klantenservice van Names4ever.

Ketting met foto gravure: iemand voor altijd dichtbij je dragen

De fotohangers van Names4ever

Heb je een mooie, betekenisvolle foto van je dierbare die goed op een hanger past? Dan is het tijd om een mooie hanger te selecteren op de website van Names4ever. Bij Names4ever hebben ze fotohangers en fotobedels in verschillende maten en vormen. Voor ronde hangers hebben ze bijvoorbeeld hangers van 20 mm, 23,5 mm en 26,5 mm en qua vormen hebben ze onder andere vierkante, rechthoekige, ronde, ovale en hartjesvormige fotosieraden. Een aantal van de fotosieraden hebben ook geboortestenen en/of een sierlijke rand waarmee de aandacht geheel naar de foto wordt getrokken. Op bepaalde fotosieraden kan nog een eigen korte tekst, naam of datum gegraveerd worden.

Vervolgens kun je eventueel een ketting toevoegen en gemakkelijk en snel afrekenen. De designers van Names4ever maken een mooie, passende uitsneden van je foto en vervolgens worden deze met een supermoderne graveermachine in het sieraad gegraveerd. Vervolgens wordt de gravure met een speciale techniek donkerder gemaakt waardoor de afbeelding van je dierbare altijd duidelijk en gedetailleerd zichtbaar blijft. Binnen een paar dagen na bestelling wordt je ketting met foto gravure al bij je thuis bezorgd.

Denk je nog veel aan een overleden dierbare en wil je een herinnering aan zijn/haar gezicht altijd bij dragen? Dan kan een ketting met foto gravure uitkomst bieden.

Als ik huil,
Kun je me dan horen
Een vraag die ik in gedachten stel
Ik voel me vaak zo verloren
Ik was nog lang niet toe aan vaarwel

Als ik huil,
Kun je me dan zien?
Ik hoop dat het zo is
Vanaf een hoge wolk misschien

Dan kun je zien dat ik je mis
Te lang geleden alweer
Ze zeggen dat de pijn wel slijt
Maar ik mis je elke dag een beetje meer
Want ik ben je echt
Voor altijd kwijt

Jouw herinnering zal ik nooit vergeten
En die leegte is mijn pijn
Omdat ik nooit zal weten
Hoe het ooit had kunnen zijn

Meer informatie

Gedenkmonumenten
Gedenken – Hoe kun je dit doen?

Bronvermelding

Een gedachte over “Ketting met foto gravure: iemand voor altijd dichtbij je dragen

  • 22 september 2018 om 07:50
    Permalink

    Kan ik met mijn eigen gouden ketting komen? Deze heb ik gekregen van mijn wijlen oma en zou een foto van ons laten graveren…

Reacties zijn gesloten.