Jij wordt gekend

Jij wordt gekendFloortje Agema (1974) is een ervaren ritueelbegeleider. Ze begeleidt rou­wende kinderen en jongeren en gezinnen, werkt in een mortuarium en geeft trainingen over verlies en rouw. Ze bezit de gave om taal te geven aan het onbenoembare. In Jij wordt gekend zijn verhalen en gedichten opgenomen die Floortje vanuit haar hart schreef voor kinderen en volwassenen die afscheid moesten nemen, bij gebeurtenissen die haar raakten of die gewoon uit haar hartenhuis stroomden.
De troostende gedichten en verhalen geven houvast wanneer je erkenning en herkenning zoekt voor wat zich in jouw hart roert. Het boek is verrijkt met prachtige tekeningen van Sassafras de Bruyn.

Onze mening

Dit boek is een verzameling gedichten en verhalen die je raken tot diep in je hart. De woorden zijn gevoelig en vol liefde geschreven, waardoor het boek warmte en troost geeft. Floortje weet het gevoel te vangen in haar woorden en weer als gevoel terug te geven aan de lezer. Prachtig! Mooi om te geven, bijzonder om te krijgen.

Titel Jij wordt gekend
Uitgeverij In de Wolken
Auteur Floortje Agema
ISBN 9789077179208
Prijs 24,95 euro
Bestel online Bol.com

Extra informatie

Rouwboeken