De levensschilder

De levensschilder, Rob van der Lei, maakt prachtige schilderijen, als tastbare herinnering voor ouders, na het verlies van hun kindje. Hij doet dit vol gevoel en kan zich perfect inleven in de nagedachtenis van dit grote verlies.

Schilderen en mensen helpen is zijn roeping. Hij blijft zich ontwikkelen als schilder en als mens. Voor hij zijn eerste streken op het doek zet, luistert hij vol aandacht naar de verhalen, herinneringen en dromen van ouders die hun kindje zijn verloren. Hij leeft zich in, zodat er in zijn hoofd beelden worden geboren, hoe het schilderij eruit moet gaan zien.

De schilderijen biedt hij kosteloos aan omdat hij vindt dat je in deze verdrietige periode niet met de ouders moet onderhandelen over geld.

Rob van der Lei wil dit prachtige werk graag fulltime doen. Een prachtig initiatief! Wat hoe mooi is deze herinnering voor ouders.

Jij kan hem hiermee helpen. Hoe je dit doet? Je kunt dit bericht of zijn site delen via je eigen netwerk, social media of e-mail. Uiteraard kun je ook doneren, hoe meer donaties hij ontvangt, hoe meer herinneringen, kracht en troost hij kan vangen in zijn unieke schilderijen.

Natuurlijk kan je ook contact met hem opnemen, als je denkt dat hij jullie kan helpen bij het verwerken van jullie verdriet.

In gesprek met Rob van der Lei

Extra informatie

Meer interessante blogs vind je in ons rouwblog