De jongen die uit de hemel terugkwam

De jongen die uit de hemel terugkwamAmbulancemedewerkers wilden de lijkschouwer laten komen. Zo erg was Alex er aan toe. Kevin Malarkey en zijn zes jaar oude zoon Alex kregen in 2004 een ernstig auto-ongeluk. Door de aanrijding raakte Alex verlamd, en het leek er niet op dat hij het ongeluk zou overleven. ‘Ik denk dat Alex naar de hemel is gegaan’, zei een vriend tegen de verslagen vader.
Maar twee maanden later kwam Alex bij uit zijn coma en vertelde een bijzonder verhaal. Hij wist te vertellen van gebeurtenissen op de plaats van het ongeluk en wat er gebeurd was in het ziekenhuis tijdens zijn bewusteloosheid. Over onaardse muziek die vreselijk klonk in de oren van de zesjarige. Over engelen die vanuit de hemel naar hem keken. En hij vertelde ‘het wonderlijkste van alles’ over een ontmoeting en een gesprek met Jezus. De jongen die uit de hemel terugkwam is het ware verhaal van de wonderlijke reis van een heel gewone jongen. Kijken naar hemel en aarde door de ogen van Alex geeft een ander beeld van wonderen, leven buiten deze wereld en de kracht van vaderliefde.

Onze mening

In dit boek vertelt Alex, een jongen van zes jaar, over zijn ervaring met engelen en de hemel, na een ernstig ongeluk. Een prachtig boek om kracht uit te putten en angst om te sterven, los te laten. Een beschrijving van een ervaring die je weer in wonderen laat geloven…

Titel De jongen die uit de hemel terugkwam
Uitgeverij Uitgeverij Kok
Auteur Kevin & Alex Malarkey
ISBN 9789043518970
Prijs 17,50 euro
Bestel online Bol.com

Extra informatie

Rouwboeken